..

9 Eylül 2015 Çarşamba

Canım Türkiyem Aziz Şehitlerim


          Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum.
Günlerdir içimiz acıyor milletçe. Kalleşçe vuruyorlar, belediyelerden yardım alıp, yollara tuzak kuruyorlar, evlerine kadar gidip orada şehit ediyorlar, yada ailelerinin yanında şehit ediyorlar... Bir de yüzsüzce hiçbirşey yokmuşcasına konuşmalara devam ediyorlar. Şimdi o partiye oy verenler bir daha düşünün oldu mu. Çünkü kendilerini birşey sanmalarına bir sebep de aldıkları oylardı.
 Şehidimizin her birinin ayrı bir hikayesi, yarım kalan hayalleri, geride bıraktıklarının baş etmesi gereken büyük acıları büyük acımız var bu günlerde.
Kalleşler zannediyorlar ki bu şekilde korku ortamı, yada nefret ortamı yaratacaklar. Herkes ayaklanacak, kendilerinin de dediği gibi, bir iç savaş tarzı birşeyler ortaya çıkacak.
Yok baş edemezsiniz. Türklerin tarihten gelen kanına işleyen, mevcudiyetini oluşturan değerleri var. Siz değil yedi düvel gelse baş edemezsiniz. Ata'nın da dediği gibi, muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut.
Türkiye topraklarında terörist istemiyoruz, hem eli silahlı hem dili silahlı... Bin yıllık vatanımızı, ancak haritalarınızda bölersiniz, gelin de gerçekte bölün, nasıl bölünüyor bakalım.